Kids&Us Argentona

Casal d’anglès, natura i animals per a nens i nenes de 3 a 12 anys a Can Salvat

Publicat 20/04/2021

Us presentem els English&Fun de Kids&Us a Can Salvat

ANGLÈS, NATURA I ANIMALS DURANT L’ESTIU!

Aquest estiu, podeu gaudir dels millors casals temàtics 100% en anglès en plena natura, i en combinació amb la pràctica d’activitats d’oci en contacte amb animals: els English&Fun by Kids&Us a Can Salvat!
Els English&Fun es fan a la finca i entorn natural de CAN SALVAT a 5 minuts del centre d'Argentona, i combinen l’aprenentatge d’anglès amb la metodologia Kids&Us amb activitats d’oci en contacte amb la natura i animals i la possibilitat de muntar a poni o cavall. 
Les activitats dels English&Fun s’adrecen a nens i nenes de 3 a 12 anys, que separem per edats  en grups de fins a un màxim d’entre 6 i 10 nens i nenes per professor. Així assegurem que els nens i nenes puguin interaccionar perfectament amb el professor i els seus companys.
Més que mai, els nens i nenes necessiten contacte amb la natura i aprofitar l’edat més important per l’aprenentatge.

MATÍ

De 8.30h a 9.00h: Acollida

De 9 a 13.30h durem a terme diverses activitats educatives, però amb una vessant lúdica, relacionades amb la temàtica setmanal amb contingut i material exclusiu pensat i dissenyat per l’equip pedagògic de Kids&Us. 

Les activitats del matí les dividirem en set grans blocs:

1. L’hora del conte: Explicarem, aprendrem i representarem contes. L’ús del conte és clau i essencial a l’hora d’aprendre un idioma. Els contes, creats d’acord amb la temàtica i adaptats a cada grup d’edat, ofereixen una manera divertida i entretinguda d’aprendre estructures, sons i vocabulari.

2. Cançons temàtiques: Cantarem i ballarem cançons que es creen i composen seguint sempre la temàtica de la setmana, i s’adapten a cada grup d’edat.

3. Llibre de classe: Quadern temàtic que els nens i nenes completen durant la setmana.

4. Manualitats: Farem manualitats inspirades en la temàtica de la setmana.

5. Activitats de psicomotricitat: Farem jocs a través dels quals els nens podran córrer, saltar i dur a terme un seguit d’activitats que permetran una bona interrelació i fomentaran el treball en equip.

6. Taller de teatre: Les nostres professores es disfressaran i actuaran en una petita representació en què els nens i nenes participen com a públic. A més a més, l’últim dia a través de cançons, moviments i balls relacionats amb la temàtica, muntarem diverses representacions adaptades a l’edat dels nens i nenes de cada grup.  

7. Piscina: Ens refrescarem a la piscina (està elevada i els nens i nenes no hi poden caure) i amb els més petits farem jocs d’aigua. 

 

TARDA

De 13.30h a 16.30h: els nens i nenes tenen l’opció de quedar-se a dinar, continuar descobrint el meravellós entorn i realitzar activitats d’oci en contacte amb la natura i animals, en anglès, i amb l’equip de Kids&Us Argentona.

Les activitats de la tarda les que dividirem en tres grans blocs:

1. Dinar: Els nens i nenes poden portar una carmanyola amb el seu dinar o poden demanar servei de càtering per 25€/setmana.
2. Joc lliure: Deixarem que els nens i nenes es relaxin al jardí i inventin els seus propis jocs i activitats d’entreteniment sempre sota supervisió de l’equip de Kids&Us Argentona.
3. Activitats dirigides: Farem excursions per la natura, construirem cabanes, farem ioga, ceràmica, i altres activitats d’oci, esport i educació emocional. Els dimecres els alumnes que vulguin podran muntar a poni o cavall per 5€/ setmana.

De 16.30h a 17h: Acollida

 

DATES I TEMÀTIQUES

Del 6 al 10 de setembre: SECRET AGENTS

 

HORARIS I PREUS PER SETMANA

OPCIÓ A (de 9.00h a 13.30h): 105€ alumnes de Kids&Us Argentona/ 115€ no alumnes

OPCIÓ B (de 13.30h a 16.30h): 60€ alumnes de Kids&Us Argentona i no alumnes

OPCIÓ C (de 9.00h a 16.30h): 165€ alumnes de Kids&Us Argentona/ 175€ no alumnes

 

INSCRIPCIONS

Podeu fer la inscripció online clicant aquí.

Si voleu més informació, no dubteu a contactar amb nosaltres.

 

Kids&Us Argentona
C/ Doctor Samsó 44 Local 5, 08310 Argentona.
Tel. 646208110
E-mail: argentona@kidsandus.es

Compartiu-ho >