Kids&Us Argentona

Casal d’anglès urbà per a nens i nenes de 3 a 10 anys al centre d’Argentona.

Publicat 19/04/2021

Us presentem les SUMMER Fun Weeks de Kids&Us ARGENTONA

Les Fun Weeks són setmanes temàtiques organitzades per Kids&Us. S’adrecen a nens i nenes de 3 a 10 anys amb l’objectiu de facilitar-los el contacte amb l’anglès durant els períodes de vacances, utilitzant la metodologia d’aprenentatge de Kids&Us. A les Fun Weeks es fan activitats 100% en anglès que permeten que els nens i nenes es diverteixin i alhora aprenguin gràcies al mètode natural d’aprenentatge propi de Kids&Us.

DATES I TEMÀTIQUES

Totes les activitats de les Fun Weeks es fan íntegrament en anglès i estan relacionades amb la temàtica setmanal. Cada setmana ens submergim en un món nou gràcies a les diferents temàtiques, amb històries diferents per a cada grup d’edat creades específicament per facilitar l’adquisició de l’idioma. Les temàtiques proposades per a aquestes Fun Weeks són les següents:

  • Del 28 al 2 de juliol: SECRET AGENTS                         
  • Del 5 al 9 de juliol: ARABIAN NIGHTS                                     
  • Del 12 al 16 de juliol:: AROUND THE WORLD        
  • Del 19 al 23 de juliol:: CIRCUS
  •  Del 30 d’agost al 3 de setembre: VIKINGS
  • Del 6 al 10 de setembre: HIGHLAND GAMES

ACTIVITATS

Durant les Fun Weeks es realitzen divertides activitats amb contingut pedagògic. S’organitzen grups per franja d’edat dels nens, amb grup molt reduïts per assegurar el tracte individualitzat a cada nen i nena i optimitzar els resultats i l’aprenentatge de cada un d’ells. Les activitats s’adapten als interessos i capacitat d’edat identificant 6 grans grups:

1. L’hora del conte: Explicarem, aprendrem i representarem contes. L’ús del conte és clau i essencial a l’hora d’aprendre un idioma. Els contes, creats d’acord amb la temàtica i adaptats a cada grup d’edat, ofereixen una manera divertida i entretinguda d’aprendre estructures, sons i vocabulari

2. Cançons temàtiques: Cantarem i ballarem cançons que es creen i composen seguint sempre la temàtica de la setmana, i s’adapten a cada grup d’edat.

3. Llibre de classe: Quadern temàtic que els nens i nenes completen durant la setmana.

4. Manualitats: Farem manualitats inspirades en la temàtica de la setmana.

5. Activitats de psicomotricitat: Farem jocs a través dels quals els nens podran córrer, saltar i dur a terme un seguit d’activitats que permetran una bona interrelació i fomentaran el treball en equip.

6. Taller de teatre: Els nostres professors es disfressaran i actuaran en una petita representació en què els nens i nenes participen com a públic. A més a més, l’últim dia a través de cançons, moviments i balls relacionats amb la temàtica, muntarem diverses representacions adaptades a l’edat dels nens i nenes de cada grup. Aquesta activitat els ajudarà a contextualitzar el vocabulari i les expressions que van aprenent, posar-se en la pell dels personatges i viure en primera persona les seves intrèpides aventures.

 

HORARI I PREUS PER SETMANA

L’horari de les activitats serà de 9 a 13 h, tot i que per facilitar-vos tant l’arribada com la recollida dels nens, l’horari de recepció serà de 8.30 a 9h, i la recollida es podrà fer a partir de les 13h i fins a les 13.30h (durant aquesta estona hi haurà una mestra amb els nens mentre llegeixen, dibuixen o miren alguna pel·lícula en anglès).

Preu: 105€ alumnes KIDS&US ARGENTONA/115€ la resta.  

 

Pots fer la inscripció online aquí!

 

El centre Kids&Us: un espai segur

Per garantir la seguretat de tots els nens i nenes, les famílies i els docents, seguim aplicant els protocols de seguretat i higiene per complir la normativa marcada per les autoritats sanitàries. Els centres Kids&Us ofereixen un servei únic en el qual la seguretat dels nens i les nenes té la mateixa importància que l’aprenentatge de l’anglès.

Fes clic aquí per veure les mesures que hem pres!

 

Per a més informació, no dubteu en contactar amb nosaltres:

Kids&Us Argentona

C/ Doctor Samsó 44 Local 5 08310 Argentona

646 228 546

argentona@kidsandus.es

Compartiu-ho >