Kids&Us Argentona

Contacte

Contacte

Contacte
Contacte

Contacta amb nosaltres

"Som aquí para marcar la diferència i fer-ho des de l'amor i el respecte envers aquelles criatures d´arreu del món que ens són confiades. El nostre compromís amb la nostra tasca és absolut."

Si necessites més informació o vols fer alguna pregunta, omple el qüestionari i l´equip de Kids&Us Argentona estarà encantat de posar-se en contacte amb tu al més aviat possible. 


Kids&Us Argentona

C/ Doctor Samsó (carretera de Vilassar), 44 baixos local 5
08310 Argentona - Barcelona
Espanya, Tel. / 646228546
argentona@kidsandus.es

Director/a del Centre

Aina Comamala

Horari del centre

MATINS: dilluns, dimecres de 10 a 14h TARDES: de dilluns a dijous de 16 a 20h. * Si aquests horaris no t'encaixen posa't en contacte amb nosaltres per a concretar dia i hora.

Transport

Línea 550/554 Granollers-La Roca del Valles-Argentona-Mataró

Línea 551 Argentona-Dosrius-Canyamars

Línea 553 Argentona-Veïnat de Cros-Mataró

Línia 557 SMT Òrrius-Argentona-Mataró (Hospital)


El responsable del tractament de les dades és l’empresa KIDS&US ENGLISH, S.L. Les dades recollides, així com les que es puguin generar, es tracten amb la finalitat de gestionar la inscripció i oferir-vos productes i serveis de Kids&Us. La base que permet el tractament de les dades és el vostre consentiment, i alhora el tractament és necessari per executar la relació comercial amb Kids&Us. Teniu dret a accedir, rectificar i/o suprimir les dades subministrades, així com sol•licitar-ne la portabilitat. També teniu dret a sol•licitar que es limiti el seu tractament o oposar-vos-hi. Les dades podran ser comunicades a altres empreses que formen part de la xarxa de franquícies KIDS&US ENGLISH, S.L., a KIDS&US ENGLISH, S.L., o empreses proveïdores de serveis de KIDS&US ENGLISH, S.L. i dels seus franquiciats. Si necessiteu informació addicional i detallada sobre protecció de dades, podeu consultar-la a l’enllaç següent.

He llegit i accepto la política de privacitat *
*Informació que has d'omplir obligatòriament
Compartiu-ho >