Kids&Us Argentona

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • JUDIT MADRID Coordinadora/Professora

  JUDIT MADRID Coordinadora/Professora

  La Judit és una apassionada de les llengües, els infants, i les noves metodologies d'ensenyament, especialment de la metodologia Kids&Us. Ja fa set anys que va començar a treballar-hi i aquest serà el seu segon curs com a coordinadora acadèmica del centre d'Argentona i mà dreta de la directora. És graduada en Traducció i interpretació, i també ha estudiat un màster en formació del professorat. Li agrada jugar a basquet, caminar per la muntanya, esquiar i viatjar. És una persona molt organitzada, treballadora, amable i servicial. Té una gran capacitat per trobar solucions adequades, proporciona un tracte excel·lent als nens i nenes, famílies i equip, i contagia la seva motivació per tirar endavant i aprendre de qualsevol situació. A més a més, és una gran mestra i continua aquest curs impartint classe a algun grup de nadons.

 • Alba Montero Professora

  Alba Montero Professora

  A l’Alba li ha agradat des de ben petita l'anglès i per això va decidir estudiar la carrera de Filologia Anglesa que està a punt d'acabar. També parla Italià i somia a aprendre encara més llengües. Aquest és el seu segon curs com a professora a Kids&Us Argentona i imparteix classes dels cursos d'Oliver, Marcia, i Ben&Brenda. És una persona molt dolça, respectuosa i sincera. Sempre està disposada a donar un cop de mà i s'anima a intentar superar nous reptes. A més a més, és molt pacient i divertida. Li agrada viatjar però també relaxar-se i gaudir de moments senzills entre família i amics, i és una amant de la cuina vegana.

 • Teddy Mehotcheva Professora

  Teddy Mehotcheva Professora

  La Teddy fa més de 20 anys que ensenya anglès i més de 7 que ho fa a Kids&Us. Aquest curs comença a Kids&Us Argentona i impartirà classes als més grans, dels cursos d'Animal Planet i Fairy Tales, i també als petits del curs de Linda. A més a més, té dos fills que també estudien anglès amb la nostra metodologia, pel que la coneix en gran profunditat. Té una doble titulació de pedagogia de l'educació en llengua anglesa i traducció en anglès i francès, i parla 7 idiomes!. Viu amb gran passió la seva feina i sempre diu que té la millor professió del món. Sens dubte transmet les seves ganes d'aprendre i ensenyar i enriqueix la metodologia, als alumnes i a l'equip amb la seva gran experiència. Va néixer a Bulgària, ha viscut a diferents països, tot i que ja fa temps que està arrelada a Catalunya. Li agrada molt escalar i auto practica ioga cada dia.

 • Esther Sánchez Professora

  Esther Sánchez Professora

  L'Esther té moltíssima energia, és molt divertida, així com positiva, comunicativa i expressiva. Comença aquest curs amb nosaltres impartint cursos d'Emma i Ben&Brenda. Va començar a aprendre anglès quan tenia 3 anys i ara li serveix per estudiar el grau universitari de Fisioteràpia, ja que algunes de les assignatures són en anglès. A més a més, li agrada molt cantar i pensa que és una de les maneres com més es gaudeix aprenent. Li encanta treballar amb infants, ha fet de monitora de Casals i de professora de robòtica i programació i d'anglès. Li encanten els cavalls, les arts escèniques i realitzar exercici físic.

 • Berta Valbuena Professora

  Berta Valbuena Professora

  La Berta és la més jove de l'equip, és molt espavilada i alegre i té un talent innat per connectar amb els infants. Encara no té clar que vol estudiar però sempre li han agradat molt les llengües i l'educació, i és monitora dels infants del CAU del seu poble en el qual porta des dels 6 anys gaudint i aprenent a relacionar-se amb tota mena de gent. Li encanta el teatre i ha participat en diverses obres infantils. Va aprendre anglès de manera força autodidacta, posant-hi moltes ganes i interès, buscant maneres de submergir-se en la llengua. Aquest curs imparteix cursos d'Oliver.

 • Xaxa Xiang Professora

  Xaxa Xiang Professora

  La Xaxa és molt polifacètica, al llarg dels anys ha treballat en àmbits molt variats: en el món de la comunicació, el turisme, el yoga, de professora d'anglès...però sempre en contacte amb les persones. Actualment està estudiant Psicologia, aquest és el seu primer any amb nosaltres i imparteix cursos de Sam, Emma i Pam&Paul. Ha encarat el repte amb moltes ganes i il·lusió, és molt curiosa, observadora i meticulosa amb el que fa, així com enèrgica i dolça a la vegada. Considera que mai hauríem de perdre el nen que portem dins i que treballar amb infants és molt enriquidor. Té moltes inquietuds, li agrada explorar el món en tots els seus sentits i és una apassionada de la música, el ball i els aeris.

 • Leire Eiximeno Professora

  Leire Eiximeno Professora

  La Leire es una apassionada de la comunicació i les llengües. Va començar a aprendre anglès quan tenia 4 anys i ha estat treballant com a professora d'anglès des dels 16. És graduada en Periodisme i també́ ha estudiat un màster en Comunicació Corporativa i Protocol. És una persona molt organitzada, treballadora, amable i divertida. Comença aquest curs amb nosaltres impartint cursos de totes les etapes: Animal Planet, Marcia i Linda. Li encanta la música i és una apassionada de la cuina, en especial la vegana i vegetariana. A més a més, li agrada llegir, viatjar i practica ioga habitualment.

 • Aina Comamala Directora

  Aina Comamala Directora

  Fa 10 anys vaig descobrir la meva passió per l'ensenyança i els nens arran de voluntariats al Nepal i d'altres països. La meva experiència personal m'ha portat a considerar l'anglès com a una eina fonamental per obrir-se i aprofitar les oportunitats que el món ens ofereix, i a valorar els avantatges de començar a aprendre'l des de ben petit/a. Quan vaig començar a treballar com a professora d'anglès a Kids&Us em va fascinar el mètode fins al punt en què no m'hi vaig voler desvincular i després de 4 anys vaig engegar amb molta il·lusió Kids&Us Argentona, en el meu poble natal. Aquest és el 5è curs que iniciem. Quan miro enrere em sento molt agraïda per la confiança dipositada en nosaltres, pels aprenentatges adquirits i relacions guanyades. Quan miro al present, orgullosa del que hem construït i emocionada en veure l'evolució dels infants. I quan miro al futur, il·lusionada, amb ganes de seguir endavant amb aquest projecte que sento que enriqueix la vida. Aquest curs és molt especial, ja que acabo de convertir-me en mare i em sento encara amb més ganes de continuar aprenent a acompanyar als infants en el seu desenvolupament. Aquest és el primer curs en el qual no impartiré classes de manera regular però seguiré vetllant per ajudar i motivar als infants, famílies i equip per aconseguir el nostre objectiu: aprendre molt i gaudir molt fent-ho.

Compartiu-ho >