Kids&Us Argentona

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • Leire Eiximeno Coordinadora

  Leire Eiximeno Coordinadora

  La Leire es una apassionada de la comunicació i les llengües. Va començar a aprendre anglès quan tenia 4 anys i ha estat treballant com a professora d'anglès des dels 16. És graduada en Periodisme i també́ ha estudiat un màster en Comunicació Corporativa i Protocol. És una persona molt organitzada, treballadora, amable i divertida. Aquest és el seu segon curs a Kids&Us Argentona i s’estrena com a coordinadora acadèmica, fent de mà dreta de la directora i dels mestres. Li encanta la música i és una apassionada de la cuina, en especial la vegana i vegetariana. A més a més, li agrada llegir, viatjar i practica ioga habitualment.

 • Alba Montero Professora

  Alba Montero Professora

  A l’Alba li ha agradat des de ben petita l'anglès i per això va decidir estudiar la carrera de Filologia Anglesa. També parla Italià i somia a aprendre encara més llengües. Aquest és el seu tercer curs com a professora a Kids&Us Argentona i imparteix classes dels cursos d'Oliver, Marcia, i Ben&Brenda. És una persona molt dolça, respectuosa, treballadora i sincera. Sempre està disposada a donar un cop de mà i s'anima a intentar superar nous reptes. A més a més, és molt pacient i divertida. Li agrada viatjar però també relaxar-se i gaudir de moments senzills entre família i amics, i és una amant de la cuina vegana.

 • Teddy Mehotcheva Professora

  Teddy Mehotcheva Professora

  La Teddy fa més de 20 anys que ensenya anglès i més de 8 que ho fa a Kids&Us. Aquest és el seu segon curs a Kids&Us Argentona i impartirà classes als més grans, dels cursos d'Animal Planet i Mysteries. A més a més, té dos fills que també estudien anglès amb la nostra metodologia, pel que la coneix en gran profunditat. Té una doble titulació de pedagogia de l'educació en llengua anglesa i traducció en anglès i francès, i parla 7 idiomes!. Viu amb gran passió la seva feina i sempre diu que té la millor professió del món. Sens dubte transmet les seves ganes d'aprendre i ensenyar i enriqueix la metodologia, als alumnes i a l'equip amb la seva gran experiència. Va néixer a Bulgària, ha viscut a diferents països, tot i que ja fa temps que està arrelada a Catalunya. Li agrada molt escalar i auto practica ioga cada dia.

 • Clara Liñán Professora

  Clara Liñán Professora

  La Clara ha estat una apassionada de l’anglès des de ben petita i això l’ha portat a viure a llocs com Austràlia o els Estats Units, enriquint-se d’experiències i coneixent cultures i persones ben diverses. És estudiant de Comunicació i li encanta la cuina vegana i compartir temps amb els seus nebots. A més a més, és una persona molt riallera, dolça i treballadora que sempre s’esforça per conèixer a cada un dels seus alumnes, i els anima a descobrir el món, i a fer-ho en anglès. És una gran mestra, i aquest tercer any amb nosaltres impartirà els cursos d’Emma i Pam&Paul, així com les classes de nadons.

 • Berta Ventura Professora

  Berta Ventura Professora

  La Berta és la més jove de l'equip i és una entusiasta de l’educació. Forma part d’un agrupament escolta del que n’està encantada i en el que ha pogut desenvolupar unes magnífiques habilitats de motivació i superació personal, i de treball en equip. L’anglès li ha cridat l’atenció des de ben petita, quan va començar a mirar pel·lícules i sèries en anglès per voluntat pròpia i això l’ha dut a estudiar filologia anglesa i de llengües clàssiques. Aquest curs s’estrena a l’equip de Kids&Us Argentona amb els cursos de Sam, Oliver i Pam&Paul, i té moltes ganes de transmetre l’anglès als menuts, amb molta dolçor i dinamisme.

 • Marta Españó Professora

  Marta Españó Professora

  La Marta s’ha interessat per les llengües des de ben petita, així com per les ciències. Gràcies al fet que va començar a aprendre anglès de molt jove, actualment està estudiant un grau en Bioinformàtica que s’imparteix completament en anglès. És una persona molt organitzada, observadora, dolça i proactiva. Li encanta escoltar música, pintar, dibuixar i fer activitats a l’aire lliure. Porta al CAU del seu poble 13 anys, on ha descobert la bellesa de l’ensenyament en el lleure i dels mètodes pedagògics que impulsen tant a l’aprenentatge com al creixement personal dels infants i joves. Aquest és el seu primer any amb nosaltres i imparteix els cursos d’Emma i Animal Planet 1.

 • Bruna Serra Professora

  Bruna Serra Professora

  A la Bruna li interessen molt les llengües, sempre ha somiat en saber-ne moltes, però la que més li ha interessat és l’anglès, ja que considera que és una peça fonamental per obrir-se cap a altres cultures i a la gent d’arreu del món. Creu que ensenyar és la millor manera d'aprendre i, és per això, que ha tingut sempre molt interès per l'ensenyament i els infants. A més de les llengües, és una apassionada del món de la psicología i li agrada molt el mar i la música (i toca el piano!). És una persona molt empàtica, organitzada i amb moltes ganes d’aprendre. Aquest any s’inicia com a professora a Kids&Us i imparteix classes dels cursos de Marcia i Animal Planet 2.

 • Judit Madrid Directora

  Judit Madrid Directora

  La Judit és una apassionada de les llengües, els infants, i les noves metodologies d'ensenyament, especialment de la metodologia Kids&Us. Ja fa vuit anys que va començar a treballar-hi. Ha estat professora, coordinadora acadèmia i aquest serà el seu primer curs com a directora del centre d'Argentona. És graduada en Traducció i interpretació, i també ha estudiat un màster en formació del professorat. Li agrada jugar a basquet, caminar per la muntanya, esquiar i viatjar. És una persona molt organitzada, treballadora, amable i servicial. Té una gran capacitat per trobar solucions adequades, proporciona un tracte excel·lent als nens i nenes, famílies i equip, i contagia la seva motivació per tirar endavant i aprendre de qualsevol situació.

 • Aina Comamala Fundadora

  Aina Comamala Fundadora

  Fa 11 anys vaig descobrir la meva passió per l'ensenyança i els nens arran de voluntariats al Nepal i d'altres països. La meva experiència personal m'ha portat a considerar l'anglès com a una eina fonamental per obrir-se i aprofitar les oportunitats que el món ens ofereix, i a valorar els avantatges de començar a aprendre'l des de ben petit/a. Quan vaig començar a treballar com a professora d'anglès a Kids&Us em va fascinar el mètode fins al punt en què no m'hi vaig voler desvincular i després de 4 anys vaig engegar amb molta il·lusió Kids&Us Argentona, en el meu poble natal. Aquest és el 6è curs que iniciem. Quan miro enrere em sento molt agraïda per la confiança dipositada en nosaltres, pels aprenentatges adquirits i relacions guanyades. Quan miro al present, orgullosa del que hem construït i emocionada en veure l'evolució dels infants. I quan miro al futur, il·lusionada, amb ganes de seguir endavant amb aquest projecte que sento que enriqueix la vida. Aquest curs és molt especial, ja que fa un any em vaig convertir en mare i ara viuré l’experiència, també, des de l’altre banda, assistint a les classes de Mousy amb el meu fill. El meu compromís és continuar aprenent a acompanyar als nens i nenes en el seu desenvolupament, i seguir vetllant per ajudar i motivar als infants, famílies i equip per aconseguir el nostre objectiu: aprendre molt i gaudir molt fent-ho.

Compartiu-ho >