Kids&Us Argentona

El millor regal educatiu per a aquest Nadal el trobareu a Kids&Us!

Publicat 19/11/2021

A Kids&Us t’ajudem a escollir el millor regal educatiu per a aquest Nadal: creiem que la lectura és una eina meravellosa per consolidar l’aprenentatge de l’idioma i mantenir-hi el contacte fora de l’aula. Per aquest motiu, us oferim la col·lecció de llibres de Kids&Us, amb més de 20 títols adaptats a l’edat i al coneixement d’anglès dels vostres fills i filles amb un munt de personatges entranyables i històries divertides per descobrir.

El Talking Pen n’és el complement perfecte: aquest dispositiu electrònic llegeix els llibres de Kids&Us amb un anglès perfecte i els converteix en interactius. Es pot utilitzar tant amb el material de curs com amb la col·lecció de llibres Kids&Us.

A més a més, hem creat un pack regal que conté el Talking Pen i un llibre a escollir entre els de la col·lecció de la Betty Sheep, Many Monsters o la Gina Ginger, que segur que serà el regal perfecte per aquest Nadal. 

Per als més petits també trobareu els peluixos del personatge del curs, amb els quals podran imitar el que passa a l’aula a casa.

Teniu dubtes? A Kids&Us Argentona us assessorarem personalment perquè trieu el millor regal. 

Us convidem a visitar la nostra pàgina web per conèixer més informació

Compartiu-ho >