Kids&Us Argentona

Tornen les Christmas Fun Weeks, el casal de Nadal de Kids&Us Argentona!

Publicat 23/11/2021

L’època de Nadal és màgica i ens fa tenir moltes ganes de passar més temps en família. Els llums del carrer, muntar l'arbre i la decoració nadalenca, així com l'arribada del tió i el Pare Noel, mantenen viva la il·lusió de tots els nens i nenes del món. 
A Kids&Us aprofitem aquesta il·lusió per associar-la al joc i expressar-la en anglès durant les nostres Christmas Fun Weeks, setmanes temàtiques 100% en anglès per a nens i nenes de 3 a 10 anys, siguin o no alumnat Kids&Us.

Contacta amb nosaltres per reservar plaça!

En aquestes Fun Weeks de Nadal, tenim molts misteris per resoldre. Esbrina què tenen entre mans en Santa i en Rudolph aquest any i descobreix un món màgic amb finals feliços. Vine a divertir-te i gaudir dels contes de sempre, però amb girs nadalencs. Convidem els nens i nenes a cantar nadales en anglès, ballar, riure i jugar amb la companyia d’en Rudolph, the red nose reindeer!

Totes les activitats estan adaptades a les mesures de seguretat i higiene necessàries perquè el centre sigui un espai segur. Val més que ens portem bé si volem tenir el Pare Noel content!

Contacta amb nosaltres per a més informació. Recorda que les Fun Weeks s’organitzen per a grups reduïts, així que les places són limitades!

Compartiu-ho >